Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE CS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE ZM.HelpCS.RO - ONLINE TNT.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21.06.2019 in all areas

 1. 2 points
  Începând din 01.07.2019 membrii care dețin gradul de Super-Moderators, Moderators și Assistants vor risca să primeascâ remove dacă nu sunt activi. În ce costă mai exact activitatea: - Va fi analizat fiecare grad și dacă membrul nu este activ va primi remove ( Acțiunea este ireversibilă, mai exact gradul nu va mai putea primi grad pe viitor ). - Cerințele sunt destul de mici mai exact fiecare grad va trebui să posteze minim 5 topic-uri la trei zile, eu zic că este destul de puțin și fiecare are timp să posteze măcar 5 topic-uri în aproape 3 zile. - Nu mai accept grade pe comunitate care se mulțumesc cu încă un grad pe o anume comunitate de gaming, totuși dacă ați dorit să ajutați comunitatea ori anunțați fondatorii comunități că nu mai aveți timp sau nu mai doriți gradul ori faceți ce ați promis, mai exact activitate prin topic-uri și implicare în reclame, cereri staff etc. - Vreau să știți că nu mai țin cont de persoană de câte topic-uri a făcut în perioada precedentă etc. vreau implicare în prezent și pe viitor. Vă mulțumesc pentru înțelegere ! P.S - Rog membrii care dețin unul dintre gradele menționate mai sus să lase reply cu AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ , deoarece nu doresc să mai dau explicații pe viitor în cazul în care unul dintre membri care dețin unul dintre gradele menționate mai sus va primi remove pe comunitate.
 2. 1 point
  Vei primi gradul de super-moderator în probă 3 zile, dacă în aceste 3 zile nu dovedești că ești activ prin topic-uri și implicare prin reclame etc. vei primi remove , perioada de probă începe din 08/07/2019 - 11/07/2019. Mult succes !
 3. 1 point
  Autor: Tatu Eugen Jucatori: 32 Despre: O harta la cerere pentru comunitatea MIEZ, cererea a fost ca harta sa fie intr-un oras iar ambele echipe sa aiba cate un turn pentru sniperisti, harta este conceputa de la zero. Astept comentariile voastre despre cum vi se pare si daca ar trebuii modificat ceva? :) Download: Tatu Eugen - SourceForge -- GameBanana Poze:
 4. 1 point
  Stomatologul întreabă o pacientă: - De când au început să va cadă dintîi? - Imediat după nuntă!
 5. 1 point
  Detin gradul de super moderator si am luat la cunostinta! 👌🏽
 6. 1 point
 7. 1 point
  Astept dovada psd la aceasta lucrare.
 8. 1 point
  Maluma - Felices Los 4 (Official Video)
 9. 1 point
  B.U.G. Mafia - E Chiar Asa, Frate (Prod. Tata Vlad)
×