Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE TS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 13.05.2019 in all areas

 1. 2 points
  Denumire: Award-uri Descriere propunere: Propun sa fie adaugat chestia cu "Award". Sa fie diferite award-uri care se pot castiga la anumite concursuri / sarbatori sau indeplinirea unor sarici / conditii. Cu ce ar ajuta comunitatea: Ar ajuta comunitatea la design, aspect si motivarea membriilor pentru a sta in comunitate si a fi activi cu post-uri, etc. Poze (daca este nevoie): 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. Alte precizari: Acestea sunt unele iconite in forma de Award oferite membriilor, noi le putem modifica putin sa nu semene. Pe parcurs, daca e mai adaugam si altele. Designer-ul lunii / Designer of the month Predictie de foc / Fiery prediction Bwhahaha! Ho, ho, ho! IT - HallOfFame Observatori nebuni / Crazy Watchers Bronze Premium Predictii bune CM 2019 ; 2020 / Good prediction CM 2019 ; 2020 Castigator a competitiei GFX Challange. Castigator a competitiei GFX Missions. Downland Events Absolvent GFX School Specialist IT al anului / IT Specialist of the year Girl Power 1 an de HelpCS 2 ani de HelpCS 5 ani de HelpCS
 2. 2 points
  Am deschis acest topic sa aflu si opinia voastra, si de ce nu, sa dezvoltam cat de bine se poate acest subiect. Cum bine se stie, in ultima vreme, cel putin in ultimul an (din cate observ eu), pe piata telefoanelor s-a dat o adevarata lupta intre Samsung si Apple. Samsung este o companie din Coreea de Sud, iar Apple este o companie din America proprietara a cunoscutei linii de smartphone-uri iPhone. Ambele organizatii au ca scop atragerea atentiei posibilului cumparator prin n aplicatii, era si logic, nu? Detalii privind produsele celor 2 organizatii (Durata bateriei, tipul ecranului, rezolutia, s.a.m.d) va las sa le discutati voi, precum si telefonul care v-a atras atentia. Puteti sa ziceti Pro / Contra alaturi de argumente altor companii si sa va expuneti opinia si despre alte marci, puteti de asemenea sa cereti pareri despre telefonul care va atras atentia, si normal ca aici puteti posta si noiele lansari de smartphone-uri si sa le dezbateti.
 3. 1 point
  AMD Ryzen 5 1500X VS Intel Core i7 ? Care e mai bun?
 4. 1 point
  Asteptam parerile sincere, de la voi. Nu ne suparam!
 5. 1 point
  Probabil multi vreti sa va vindeti telefonul si nu stiti cu cat sa-l dati. Ei bine, aici o sa primiti un pret estimativ in functie de niste crieterii. Mai jos o sa aveti un model dupa care sa postati. Va rog foarte mult sa-l respectati si sa nu postati la misto, altfel va luati warn. Model: Model telefon + culoare: Stare telefon: Poze cu telefonul: Atentie ! Nu mai postati poze cu respectivul telefon luate de pe internet, in caz ca acesta prezinta lovituri faceti-i o poza pentru a primi un pret pentru vanzare cat se poate de corect, in caz contrar post-ul vostru va fi pus pe Hide. Desigur, daca telefonul se prezinta in stare buna, pozele nu sunt necesare.
 6. 1 point
  Nume:Vasile Prenume:Mihai Varsta:15 Contact:PM Detinatori:EU! IP & Port: 93.114.82.176:27015 DNS:ZM.HELPCS.RO Modul:ZM(Caut scripter sa bag addons ma poate ajuta cineva ?) Numar de sloturi:24 Firma unde este hostat:TehnicHost De cat timp e deschis:Acum! Link GameTracker:[Hidden Content] Structura forum:Este urmatoarea Regulament Anunturi Staff Cerere ADMIN/SLOT Reclamatii Cerere UNBAN BanList Discutii Libere
 7. 1 point
  Denumire: Creeare Categorie si forumuri specifice pentru urmatoarele jocuri : Brawl Stars | PUBG Mobile | Mobile Legends Descriere propunere: Sigur ai un telefon mai mult decat decent incat sa-ti ruleze unul din jocurile acestea si ai momentul acela de plictiseala si intri si bagi un meci, bagi doua si dupa din ce in ce mai multe. Cu ce ar ajuta comunitatea: Comunicare, activitate ( posturi, creeare clanuri forumistice ). Poze (daca este nevoie): Nu este nevoie. Alte precizari: Cine doreste sa creeze clanuri pe aceste joculete si este acceptat sa aibe acces la categoria cu jocul specific si sa modereze propria categorie cu numele clanului.
 8. 1 point
  Sunt PRO oarecum pentru aceste jocuri, este frumos sa fie 3 jocuri pentru telefon (cum ar fi: BrawlStars, Mobile Legends, PUBG sau Free Fire) si 3 jocuri pentr pc (cum ar fi: League Of Legends, Metin2, GTA) Deci, sunt PRO !
 9. 1 point
  Numele sectiunii: Pariuri sportive Informatii despre sectiunea respectiva: Presupun ca sunt membrii care baga la pariuri sportive Si daca tot petrece timpul pe forum ar fii o idee sa avem aceasta categorie, sfaturi pe cine, pe ce si/sau de ce. De ce credeti ca ar fi folositoare aceasta sectiune?: Pairuri = bani Unde ar trebui facuta sectiunea respectiva?: Categoria generala
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  Denumire: Rank-uri noi. Descriere propunere: Sa fie adaugate rank-uri noi, deoarece vad la membrii doar "Newbie". Cu ce ar ajuta comunitatea: Ar ajuta la aspect si ar motiva membrii sa faca multe posturi. Poze (daca este nevoie): / / / / / Alte precizari: Membru nou: 0 - 50 posturi Membru: 50 - 200 posturi Membru avansat: 200 - 350 posturi Loial: 350 - 500 posturi Zeus: 500 - 750 posturi HelpCS power: 750 - 1000 posturi De la 1000 posturi in sus, inca nu am ideei de rank-uri. Dar cu timpul si pana fac cele 1000 posturi este timp pentru adaugarea altor rank-uri pe parcurs!
 14. 1 point
  Cu toate ca sunt in staff, imi pot da si eu cu o parere. Este o comunitate foarte frumoasa, cu un staff extraordinar! Ne vom dezvolta pe parcurs foarte mult! Staff si comunitate de nota 10+.
 15. 1 point
  CERERE RESPINSA !!! Ai mai avut grad pe aceasta comunitate, motivele respingerii cererii sunt deja bine stiute. T/C
 16. 1 point
  NOTA: Campurile cu * (asterisc), sunt obligatorii! [Model] DESKTOP: * Configuratie CPU (brand, model): Motherboard (brand, model): Ram (tip, cantitate): Placa video (brand, model): HDD / SSD (model, interfata): Sursa (optional): Monitor (optional): Periferice (optional): * Poveste-ne intr-o scurta descriere, cu ce anume te confrunti: * Incercari de solutionare si gestionare a problemei: * De cat timp se manifesta in acest fel: Alte informatii care consideri ca ne-ar putea ajuta: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [Model] NOTEBOOK / ULTRABOOK: * Configuratie Brand: Model: CPU (brand, model): Ram (cantitate): Placa video (model): HDD / SSD (model, interfata): * Poveste-ne intr-o scurta descriere, cu ce anume te confrunti: * Incercari de solutionare si gestionare a problemei: * De cat timp se manifesta in acest fel: Alte informatii care consideri ca ne-ar putea ajuta:
 17. 1 point
  Model: Bugetul maxim: Perioada achizitiei: Modul de intrebuintare al sistemului: Configuratia trebuie sa contina si monitor: Doresti includerea in buget si a unor periferice: Vrei sa pastrezi o componenta de la vechiul sistem: Daca da, care: * In cazul in care doriti sa achizitionati doar o anumita componenta pentru sistemul vostru actual, sunteti rugati sa va postati configuratia actuala si sa precizati pana si cele mai mici detalii pentru a primi raspunsuri rapide cu recomandarile potrivite. * In cazul in care aveti un sistem si doriti sa-l optimizati, urmati exemplul de mai sus si postati si cea mai mica informatie despre sistemul actual pentru a putea primi anumite propuneri pentru componente cu ajutorul carora sa puteti obtine o eficienta mai buna a acestuia.
 18. 1 point
 19. 1 point
  BabeL asta nu trebuia în alta categorie adăugată? Eu am părerea despre aceasta comunitate, una buna deoarece are un staff excelent, membrii de nota 10, activitatea e din ce în ce mai mare, și toate cele bune.
 20. 1 point
  Regulament Numele topicului trebuie sa fie [Schimb] nume produs / [Schimb] X cu Y. Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul / produsele detinute, in caz contrar topicul va este inchis si arhivat. Este interzis schimbul programelor de tip hack. Atat recomandarile cat si nerecomandarile ce nu sunt insotite de o dovada sunt sanctionate. Aveti voie maxim 2 topic-uri pe zi. Comunitatea HELPCS nu isi asuma responsabilitatea daca ati primit teapa de la un membru, daca nu ati folosit intermediar! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pana la 30 zile. Topicul care nu respecta modelul de post pentru aceasta sectiune va fi inchis si arhivat. Dovada nu trebuie sa contina niciun fel de reclama (site-uri, ip-uri, cuvinte sau semne vulgare) in caz contrar se vor aplica sanctiuni. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l schimbati! Postarile multiple se vor penaliza cu warn! In caz ca nu ati contactat un intermediar pentru schimb deveniti direct responsabil daca ati luat teapa! Este strict interzis schimbul de produse ce se gasesc in mod gratuit pe internet. Nu sunt permise schimbul de invitatii sau conturi pe trackere. Abuzul intentionat de REPORT este sanctionat cu warn sau ban in functie de situatie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 3 zile, vor fi inchise. Este obligatoriu ca dupa fiecare schimb a unui produs sa postaţi o dovada (poza / video) cum ca, tranzactia respectiva s-a efectuat cu succes. In caz contrar veti primi interdictie de a mai posta / deschide subiecte in aceasta sectiune. Cei care au dat teapa vor primi ban pe forum fara niciun fel de discutie! Intermediari oficiali ai comunitatii HELPCS care va stau la dispozitie pentru orice tranzactie sunt: @BabeL @Kain @David
 21. 1 point
  Regulament Numele topicului trebuie sa fie [Cumpar] nume produs. Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul / produsele detinute, in caz contrar topicul va este inchis si arhivat. Este interzisa cumpararea programelor de tip hack. Atat recomandarile cat si nerecomandarile ce nu sunt insotite de o dovada sunt sanctionate. Aveti voie maxim 2 topic-uri pe zi. Comunitatea HELPCS nu isi asuma responsabilitatea daca ati primit teapa de la un membru, daca nu ati folosit intermediar! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pana la 30 zile. Topicul care nu respecta modelul de post pentru aceasta sectiune va fi inchis si arhivat. Dovada nu trebuie sa contina niciun fel de reclama (site-uri, ip-uri, cuvinte sau semne vulgare) in caz contrar se vor aplica sanctiuni. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l cumparati! Postarile multiple se vor penaliza cu warn! In caz ca nu ati contactat un intermediar pentru cumparare deveniti direct responsabil daca ati luat teapa! Este strict interzis cumpararea de produse ce se gasesc in mod gratuit pe internet. Nu sunt permise cumpararea de invitatii sau conturi pe trackere. Abuzul intentionat de REPORT este sanţionat cu warn sau ban in functie de situatie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 3 zile, vor fi inchise. Este obligatoriu ca dupa fiecare cumparare a unui produs sa postaţi o dovada (poza / video) cum ca, tranzactia respectiva s-a efectuat cu succes. In caz contrar veti primi interdictie de a mai posta / deschide subiecte in aceasta sectiune. Cei care au dat teapa vor primi ban pe forum fara niciun fel de discutie! Intermediari oficiali ai comunitatii HELPCS care va stau la dispozitie pentru orice tranzactie sunt: @BabeL @Kain @David
 22. 1 point
  Regulament Numele topicului trebuie sa fie [Vand] nume produs. Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul / produsele detinute, in caz contrar topicul va este inchis si arhivat. Este interzisa vanzarea programelor de tip hack. Atat recomandarile cat si nerecomandarile ce nu sunt insotite de o dovada sunt sanctionate. Aveti voie maxim 2 topic-uri pe zi. Comunitatea HELPCS nu isi asuma responsabilitatea daca ati primit teapa de la un membru, daca nu ati folosit intermediar! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pana la 30 zile. Topicul care nu respecta modelul de post pentru aceasta sectiune va fi inchis si arhivat. Dovada nu trebuie sa contina niciun fel de reclama (site-uri, ip-uri, cuvinte sau semne vulgare) in caz contrar se vor aplica sanctiuni. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l vindeti! Postarile multiple se vor penaliza cu warn! In caz ca nu ati contactat un intermediar pentru vanzare deveniti direct responsabil daca ati luat teapa! Este strict interzis vanzarea de produse ce se gasesc in mod gratuit pe internet. Nu sunt permise vanzarile de invitatii sau conturi pe trackere. Abuzul intentionat de REPORT este sanctionat cu warn sau ban in functie de situatie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 3 zile, vor fi inchise. Este obligatoriu ca dupa fiecare vanzare a unui produs sa postaţi o dovadă (poza / video) cum ca, tranzactia respectiva s-a efectuat cu succes. In caz contrar veti primi interdictie de a mai posta / deschide subiecte in aceasta sectiune. Cei care au dat teapa vor primi ban pe forum fara niciun fel de discutie! Intermediari oficiali ai comunitatii HELPCS care va stau la dispozitie pentru orice tranzactie sunt: @BabeL @Kain @David
 23. 1 point
  Re mafiotiilor
 24. 1 point
  Pentru orice intrebare legata de forum / contul dvs., va rugam sa completati modelul de mai jos si sa fiti cat mai clari posibil, acest lucru va va ajuta sa primiti un raspuns cat mai rapid. Intrebarea / problema dvs. si cateva detalii despre aceasta : Link direct / screenshot (dacă este necesar) : Toate intrebarile / problemele vor trebui postate în subiecte separate, folosind butonul Start new topic.
 25. 1 point
  Model: Denumire: Descriere propunere: Cu ce ar ajuta comunitatea: Poze (daca este nevoie): Alte precizari: Regulament: Numele topicului sa fie [Propunere] - Propunerea ta Inainte de a posta, verificati daca: Propunerea a mai fost postata. Daca ajuta la dezvoltarea comunitatii sau aspectului. De retinut: Fara off-topic, orice alt reply ce nu tine de topic va fi sters. Orice post care nu aduce un argument cu el, este sanctionat conform Regulamentului ! Oferiti cat mai multe informatii in legatura cu sugestia dvs.
×