Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE CS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE ZM.HelpCS.RO - ONLINE TNT.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

TeroGuKo

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About TeroGuKo

 • Rank
  Membru nou

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume: TeroGuKo Numar (1-30): 1
 2. Denumire: Adaugare acces link YouTube Descriere propunere: Cand doresti sa pui un link de pe YouTube la categoria Muzica "Ce muzica asculti?" nu merge, deoarece iti da o eroare, o voi lasa mai jos. Cu ce ar ajuta comunitatea: Ar ajuta la aspectul comunitatii cat si la categoria respectiva. Poze (daca este nevoie): Nu. Alte precizari: Sper sa faceti sa mearga.. Te lasa sa pui link doar daca dai pe acel lant unde scrie "Link". 403 Forbidden Access to this resource on the server is denied!
 3. Model telefon + culoare: Huwaei P9 Lite + Negru Stare telefon: Buna. Poze cu telefonul: Nu e necesara.. deoarece e in stare buna.
 4. Pedro Capó, Farruko - Calma (Remix - Official Video)
 5. De ce zici asta? Pe comunitatea unde am fost, sunt duble sau triple sau chiar mai multe iconite, si sunt necesare. Fiecare iconita in sine semnifica ceva, nu poti face o iconita pentru 3 chestii daca te gandesti la asa ceva.. Eu sunt PRO pentru propunerea lui David !
 6. O comunitate la inceput de drum, cu bune si rele este foarte buna, activitate cat de cat se pare ca este, doar initiativa sa fie ca restu vin pe parcurs. Presimt ca va fi comunitate de top. Succes cu ea.
 7. neata buna. bine v-am gasit ce faceti ?
 8. Samsung dupa parerea mea tot in top1 e. are firma mai buna.
×