Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE CS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE ZM.HelpCS.RO - ONLINE TNT.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

CMA

Fondators
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

CMA last won the day on July 7

CMA had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

4 Followers

About CMA

 • Rank
  Suport Tehnic WebHost & IPS
 • Birthday 29.08.1993

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Berzovia
 • Steam
  Yes
286 profile views
 1. Nume harta: zm_zombie_office Autor (optional) : CeBep, fiend265, Ghost1371282 Numarul optim de playeri : 32 Tip (de, cs, fy, zm, bb, etc) : zm Download Link : Click Poze :
 2. Vei primi gradul de super-moderator în probă 3 zile, dacă în aceste 3 zile nu dovedești că ești activ prin topic-uri și implicare prin reclame etc. vei primi remove , perioada de probă începe din 08/07/2019 - 11/07/2019. Mult succes !
 3. Windows 10 oferă posibilitatea de a alege când și cum să obțineți cele mai recente actualizări pentru a vă menține dispozitivul în bună funcțiune și în siguranță. Pentru a gestiona opțiunile și a vedea actualizările disponibile, selectați Deschideți Windows Update. Sau selectați butonul Start și apoi accesați Setări > Actualizare și securitate > Windows Update . Mai multe informații despre actualizare găsiți pe www.suport.microsoft.com
 4. Nume film: The Curse of La Llorona Gen: Horror,mister. Durata: 93 de minute Actori (minim 2): Linda Cardellini, Patricia Velasquez. Nota personala (1-10): 8 Opinie personala: Acceptabil.
 5. CMA

  [Bancuri] - CMA

  Stomatologul întreabă o pacientă: - De când au început să va cadă dintîi? - Imediat după nuntă!
 6. CMA

  [Bancuri] - CMA

  Într-o noapte, Ion și Măria, proaspăt căsătoriți, stăteau de vorbă: - Mă, Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut înaintea mea? - Pe Florica. - Numai pe ea? - Pe Veta, Maricica, Rozi... bla bla bla. - Să știi că sunt geloasă! - Lasă, mai bine ai fi mulțumită că te-ai calificat în finală.
 7. CMA

  [Bancuri] - CMA

  Intră soţia în casă. - Dragul meu, uite, aici, o bere pentru tine... Mai trece ceva timp: - Dragul meu, de ce nu te uiţi la fotbal? Ia zi, vrei ceva de mâncare mai special, mai bun ceva? Soţul, cu o privire îngândurată: - Ia zi, cât de tare... - Un pic,... aşa,... farul din dreapta, capota şi parbrizul...
 8. Începând din 01.07.2019 membrii care dețin gradul de Super-Moderators, Moderators și Assistants vor risca să primeascâ remove dacă nu sunt activi. În ce costă mai exact activitatea: - Va fi analizat fiecare grad și dacă membrul nu este activ va primi remove ( Acțiunea este ireversibilă, mai exact gradul nu va mai putea primi grad pe viitor ). - Cerințele sunt destul de mici mai exact fiecare grad va trebui să posteze minim 5 topic-uri la trei zile, eu zic că este destul de puțin și fiecare are timp să posteze măcar 5 topic-uri în aproape 3 zile. - Nu mai accept grade pe comunitate care se mulțumesc cu încă un grad pe o anume comunitate de gaming, totuși dacă ați dorit să ajutați comunitatea ori anunțați fondatorii comunități că nu mai aveți timp sau nu mai doriți gradul ori faceți ce ați promis, mai exact activitate prin topic-uri și implicare în reclame, cereri staff etc. - Vreau să știți că nu mai țin cont de persoană de câte topic-uri a făcut în perioada precedentă etc. vreau implicare în prezent și pe viitor. Vă mulțumesc pentru înțelegere ! P.S - Rog membrii care dețin unul dintre gradele menționate mai sus să lase reply cu AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ , deoarece nu doresc să mai dau explicații pe viitor în cazul în care unul dintre membri care dețin unul dintre gradele menționate mai sus va primi remove pe comunitate.
 9. CMA

  [Bancuri] - CMA

  Doi indieni stăteau pe o culme și se uitau în zare, fiecare în direcție opusă. Ochi-de-Șoim spuse: - Vin doi! Ochi-de-Vultur îl întreabă: - Sunt bine făcuți? - Sunt mari... muschiulosi! - Ce sunt? Fețe palide sau indieni? - Fețe-Palide! - Sunt prieteni sau dușmani? - Prieteni! - De unde știi? - Se țin de mână!
 10. Revenire în forță !!! ;)

 11. CMA

  [Film] Dark Phoenix

  Nume film: Dark Phoenix Gen: Acțiune, aventură, sf. Durata: 113 minute Actori (minim 2): Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Tye Sheridan, Michael Fassbender Nota personala (1-10): 9 Opinie personala: Un film destul de bun, merită vizionat. P.S : App... în film e și o cunoscută actriță dintr-un serial de succes, o cunoașteți?
 12. Nume harta: xmas_crazytank Autor (optional) : Nipper Numarul optim de playeri : 32 Tip (de, cs, fy, zm, bb, etc) : de Download Link : Click Poze :
 13. Nume harta: de_officexmas_lethal2013 Autor (optional) : blacktalon Numarul optim de playeri : 32 Tip (de, cs, fy, zm, bb, etc) : de Download Link : Click Poze :
×