Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE TS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

David

Administrator
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

David last won the day on May 18

David had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

4 Followers

About David

 • Rank
  Administrator General
 • Birthday 15.11.2002

Personal Information

 • Tara
  Romania
 • Oras
  Targu-Mures
 • Steam
  Yes
136 profile views
 1. Aici se vor posta Actualizarile / Modificarile forumului.
 2. Aici se vor posta toate Promovarile / Recrutarile / Retrogradarile membriilor.
 3. Regulament Titlul topicului trebuie sa fie [Stiati ca..] (cuvant cheie) Exemplu: [Stiati ca..] Luna Inainte de a posta, sunteti rugati sa dati Search pentru a vedea daca Curiozitatea a mai fost postat. Post-hunt-ul de genul "Frumos, nu stiam." / "Wow." / "Ce tare." / etc, este sanctionat. Aveti voie sa postati 10 curiozitati pe zi. Curiozitatile care contin si imagini sunt permise, atata timp cat imaginile nu instiga la pornografie, ura, rasism, etc.
 4. Sunt PRO oarecum pentru aceste jocuri, este frumos sa fie 3 jocuri pentru telefon (cum ar fi: BrawlStars, Mobile Legends, PUBG sau Free Fire) si 3 jocuri pentr pc (cum ar fi: League Of Legends, Metin2, GTA) Deci, sunt PRO !
 5. Salut, exista deja aceasta categorie, insa am scris doar regulamentul. [Hidden Content] T/C
 6. Denumire: Award-uri Descriere propunere: Propun sa fie adaugat chestia cu "Award". Sa fie diferite award-uri care se pot castiga la anumite concursuri / sarbatori sau indeplinirea unor sarici / conditii. Cu ce ar ajuta comunitatea: Ar ajuta comunitatea la design, aspect si motivarea membriilor pentru a sta in comunitate si a fi activi cu post-uri, etc. Poze (daca este nevoie): 1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10. / 11. / 12. / 13. / 14. / 15. / 16. / 17. Alte precizari: Acestea sunt unele iconite in forma de Award oferite membriilor, noi le putem modifica putin sa nu semene. Pe parcurs, daca e mai adaugam si altele. Designer-ul lunii / Designer of the month Predictie de foc / Fiery prediction Bwhahaha! Ho, ho, ho! IT - HallOfFame Observatori nebuni / Crazy Watchers Bronze Premium Predictii bune CM 2019 ; 2020 / Good prediction CM 2019 ; 2020 Castigator a competitiei GFX Challange. Castigator a competitiei GFX Missions. Downland Events Absolvent GFX School Specialist IT al anului / IT Specialist of the year Girl Power 1 an de HelpCS 2 ani de HelpCS 5 ani de HelpCS
 7. Cu toate ca sunt in staff, imi pot da si eu cu o parere. Este o comunitate foarte frumoasa, cu un staff extraordinar! Ne vom dezvolta pe parcurs foarte mult! Staff si comunitate de nota 10+.
 8. Denumire: Rank-uri noi. Descriere propunere: Sa fie adaugate rank-uri noi, deoarece vad la membrii doar "Newbie". Cu ce ar ajuta comunitatea: Ar ajuta la aspect si ar motiva membrii sa faca multe posturi. Poze (daca este nevoie): / / / / / Alte precizari: Membru nou: 0 - 50 posturi Membru: 50 - 200 posturi Membru avansat: 200 - 350 posturi Loial: 350 - 500 posturi Zeus: 500 - 750 posturi HelpCS power: 750 - 1000 posturi De la 1000 posturi in sus, inca nu am ideei de rank-uri. Dar cu timpul si pana fac cele 1000 posturi este timp pentru adaugarea altor rank-uri pe parcurs!
 9. NOTA: Campurile cu * (asterisc), sunt obligatorii! [Model] DESKTOP: * Configuratie CPU (brand, model): Motherboard (brand, model): Ram (tip, cantitate): Placa video (brand, model): HDD / SSD (model, interfata): Sursa (optional): Monitor (optional): Periferice (optional): * Poveste-ne intr-o scurta descriere, cu ce anume te confrunti: * Incercari de solutionare si gestionare a problemei: * De cat timp se manifesta in acest fel: Alte informatii care consideri ca ne-ar putea ajuta: --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [Model] NOTEBOOK / ULTRABOOK: * Configuratie Brand: Model: CPU (brand, model): Ram (cantitate): Placa video (model): HDD / SSD (model, interfata): * Poveste-ne intr-o scurta descriere, cu ce anume te confrunti: * Incercari de solutionare si gestionare a problemei: * De cat timp se manifesta in acest fel: Alte informatii care consideri ca ne-ar putea ajuta:
 10. AMD Ryzen 5 1500X VS Intel Core i7 ? Care e mai bun?
 11. Model: Bugetul maxim: Perioada achizitiei: Modul de intrebuintare al sistemului: Configuratia trebuie sa contina si monitor: Doresti includerea in buget si a unor periferice: Vrei sa pastrezi o componenta de la vechiul sistem: Daca da, care: * In cazul in care doriti sa achizitionati doar o anumita componenta pentru sistemul vostru actual, sunteti rugati sa va postati configuratia actuala si sa precizati pana si cele mai mici detalii pentru a primi raspunsuri rapide cu recomandarile potrivite. * In cazul in care aveti un sistem si doriti sa-l optimizati, urmati exemplul de mai sus si postati si cea mai mica informatie despre sistemul actual pentru a putea primi anumite propuneri pentru componente cu ajutorul carora sa puteti obtine o eficienta mai buna a acestuia.
 12. Am deschis acest topic sa aflu si opinia voastra, si de ce nu, sa dezvoltam cat de bine se poate acest subiect. Cum bine se stie, in ultima vreme, cel putin in ultimul an (din cate observ eu), pe piata telefoanelor s-a dat o adevarata lupta intre Samsung si Apple. Samsung este o companie din Coreea de Sud, iar Apple este o companie din America proprietara a cunoscutei linii de smartphone-uri iPhone. Ambele organizatii au ca scop atragerea atentiei posibilului cumparator prin n aplicatii, era si logic, nu? Detalii privind produsele celor 2 organizatii (Durata bateriei, tipul ecranului, rezolutia, s.a.m.d) va las sa le discutati voi, precum si telefonul care v-a atras atentia. Puteti sa ziceti Pro / Contra alaturi de argumente altor companii si sa va expuneti opinia si despre alte marci, puteti de asemenea sa cereti pareri despre telefonul care va atras atentia, si normal ca aici puteti posta si noiele lansari de smartphone-uri si sa le dezbateti.
 13. Probabil multi vreti sa va vindeti telefonul si nu stiti cu cat sa-l dati. Ei bine, aici o sa primiti un pret estimativ in functie de niste crieterii. Mai jos o sa aveti un model dupa care sa postati. Va rog foarte mult sa-l respectati si sa nu postati la misto, altfel va luati warn. Model: Model telefon + culoare: Stare telefon: Poze cu telefonul: Atentie ! Nu mai postati poze cu respectivul telefon luate de pe internet, in caz ca acesta prezinta lovituri faceti-i o poza pentru a primi un pret pentru vanzare cat se poate de corect, in caz contrar post-ul vostru va fi pus pe Hide. Desigur, daca telefonul se prezinta in stare buna, pozele nu sunt necesare.
 14. David

  [Regulament] Schimb

  Regulament Numele topicului trebuie sa fie [Schimb] nume produs / [Schimb] X cu Y. Este obligatorie postarea unor imagini cu produsul / produsele detinute, in caz contrar topicul va este inchis si arhivat. Este interzis schimbul programelor de tip hack. Atat recomandarile cat si nerecomandarile ce nu sunt insotite de o dovada sunt sanctionate. Aveti voie maxim 2 topic-uri pe zi. Comunitatea HELPCS nu isi asuma responsabilitatea daca ati primit teapa de la un membru, daca nu ati folosit intermediar! Orice abatere de la acest regulament duce la suspendarea dvs pe forum pana la 30 zile. Topicul care nu respecta modelul de post pentru aceasta sectiune va fi inchis si arhivat. Dovada nu trebuie sa contina niciun fel de reclama (site-uri, ip-uri, cuvinte sau semne vulgare) in caz contrar se vor aplica sanctiuni. Deschideti un singur subiect pentru fiecare produs pe care doriti sa-l schimbati! Postarile multiple se vor penaliza cu warn! In caz ca nu ati contactat un intermediar pentru schimb deveniti direct responsabil daca ati luat teapa! Este strict interzis schimbul de produse ce se gasesc in mod gratuit pe internet. Nu sunt permise schimbul de invitatii sau conturi pe trackere. Abuzul intentionat de REPORT este sanctionat cu warn sau ban in functie de situatie. Subiectele cu o inactivitate mai mare de 3 zile, vor fi inchise. Este obligatoriu ca dupa fiecare schimb a unui produs sa postaţi o dovada (poza / video) cum ca, tranzactia respectiva s-a efectuat cu succes. In caz contrar veti primi interdictie de a mai posta / deschide subiecte in aceasta sectiune. Cei care au dat teapa vor primi ban pe forum fara niciun fel de discutie! Intermediari oficiali ai comunitatii HELPCS care va stau la dispozitie pentru orice tranzactie sunt: @BabeL @Kain @David
×