Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE TS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

Razwan

Moderator
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Razwan last won the day on May 11

Razwan had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Razwan

 • Rank
  Moderator Ajutator
 • Birthday 25.02.1998

Personal Information

 • Tara
  Olanda
 • Oras
  Amsterdam
 • Steam
  Yes
64 profile views
 1. Depinde si de modelul de i7...
 2. Topic inutil! @Kain@David@BabeL mutati in arhiva forumului.
 3. Razwan

  Cadou comunitate

  Foarte frumoase! Daca mai ai fisierele .PSD, incearca sa faci o mica modificare, mai exact numele comunitatii sa-l pui exact sub textul principal la mijloc. Multumim pentru cadou, esti extraordinar!
 4. Uh... Ce pot sa zic... Am inceput ca un membru, am facut o mica prezentare de inceput, apoi o cerere grad, desigur pentru a intra in STAFF. Nu credeam ca voi fii acceptat, dar am fost acceptat. 😂 Am inceput de la gradul de Assistants, ceea ce STAFF-ul din prima a dat dovada de maturitate si seriozitate, sa incepi de jos. 👌🏽 Cat despre comunitate, arata bine, din ce in ce mai multa acitivitate, atat la posturi cat si la membrii. 🙏🏽 Comunitatea HelpCS Romania v-a ajunge undeva sus! #GodBLESS 🙏🏽❤️
 5. Denumire: Detalii / Info membru intr-un post. Descriere propunere: Cand postezi ceva iti arata mai multe detalii despre tine in cateva randuri, fara a mai intra pe profilul personal. Cu ce ar ajuta comunitatea: Estetic. Poze (daca este nevoie): Alte precizari: Respect!
 6. Denumire: Creeare Categorie si forumuri specifice pentru urmatoarele jocuri : Brawl Stars | PUBG Mobile | Mobile Legends Descriere propunere: Sigur ai un telefon mai mult decat decent incat sa-ti ruleze unul din jocurile acestea si ai momentul acela de plictiseala si intri si bagi un meci, bagi doua si dupa din ce in ce mai multe. Cu ce ar ajuta comunitatea: Comunicare, activitate ( posturi, creeare clanuri forumistice ). Poze (daca este nevoie): Nu este nevoie. Alte precizari: Cine doreste sa creeze clanuri pe aceste joculete si este acceptat sa aibe acces la categoria cu jocul specific si sa modereze propria categorie cu numele clanului.
 7. Numele sectiunii: Pariuri sportive Informatii despre sectiunea respectiva: Presupun ca sunt membrii care baga la pariuri sportive Si daca tot petrece timpul pe forum ar fii o idee sa avem aceasta categorie, sfaturi pe cine, pe ce si/sau de ce. De ce credeti ca ar fi folositoare aceasta sectiune?: Pairuri = bani Unde ar trebui facuta sectiunea respectiva?: Categoria generala
 8. Comunitate HelpCS Romania detine un server de DISCORD pentru a comunica cu membrii acestei comunitati mult mai usor. Pentru a intra pe serverul nostru de DISCORD trebuie sa apesi un singur click pe texul de mai jos. CLICK AICI!
 9. Razwan

  Cadou Comunitate

  Super frumos Lucrezi foarte bine in PhotoShop! Succes in continuare!
 10. Pentru a descarca acesti skin apasa aici.
 11. Skin Famas Fade. Creatorul acestui skin este GreenPlayer. Apasa aici pentru a descarca skin-ul
 12. Cutit clasic fade. Creatorul acestui skin este GreenPlayer. Apasa aici pentru a descarca skin-ul
 13. Skin cutit cu tematica PewDiePie Apasa aici pentru a descarca skin-ul
 14. x Moshiii ~ # de data aceasta am decis să convertesc modelele nekopara pentru a contracara greva sper că vă place. <3 Acesta este doar un test pentru a începe conversia anime piei de stil pentru a contracara lovitura 1.6 Această piele este disponibilă pentru versiunea Sven Coop. ^ Nu uitați să scrieți "mp_consistency 0" înainte de a începe serverul Apasa aici pentru a downloada skin-ul.
×