Jump to content

SERVERE OFFICIALE - ONLINE CS.HelpCS.RO - ONLINE BB.HelpCS.RO - ONLINE ZM.HelpCS.RO - ONLINE TNT.HelpCS.RO - ONLINE PGL.HelpCS.RO - ONLINE

CMA

Inactivitate Grade HelpCS România

Recommended Posts

 • CMA
 • Posted (edited)

  Începând din 01.07.2019  membrii care dețin gradul de Super-Moderators, Moderators și Assistants vor risca să primeascâ remove dacă nu sunt activi. În ce costă mai exact activitatea:

  - Va fi analizat fiecare grad și dacă membrul nu este activ va primi remove ( Acțiunea este ireversibilă, mai exact gradul nu va mai putea primi grad  pe viitor ).

  - Cerințele sunt destul de mici mai exact fiecare grad va trebui să posteze minim 5 topic-uri la trei zile, eu zic că este destul de puțin și fiecare are timp să posteze măcar 5 topic-uri în aproape 3 zile.

  - Nu mai accept grade pe comunitate care se mulțumesc cu încă un grad pe o anume comunitate de gaming, totuși dacă ați dorit să ajutați comunitatea ori anunțați fondatorii comunități că nu mai aveți timp sau nu mai doriți gradul ori faceți ce ați promis, mai exact activitate prin topic-uri și implicare în reclame, cereri staff etc.

  - Vreau să știți că nu mai țin cont de persoană de câte topic-uri a făcut în perioada precedentă etc. vreau implicare în prezent și pe viitor. Vă mulțumesc pentru înțelegere !

  P.S  - Rog membrii care dețin unul dintre gradele menționate mai sus să lase reply cu AM LUAT LA CUNOȘTINȚĂ ,  deoarece nu doresc să mai dau explicații pe viitor în cazul în care unul dintre membri care dețin unul dintre gradele menționate mai sus va primi remove pe comunitate.
   

  Edited by CMA
  Topic Actualizat în 07/07/2019
  • Like 1
  • Upvote 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites
 • Razwan
 • Detin gradul de super moderator si am luat la cunostinta! 👌🏽

  • Like 1

  Share this post


  Link to post
  Share on other sites

  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  ×